Psykologisk tidsskrift NTNU søker nye studentmedarbeidere innen:

  • Markedsføring – promotering av tidsskriftet på stands, i forelesninger og på sosiale medier, samt utforming av plakater/flyers
  • Layout – sette sammen selve papirutgaven i InDesign
  • Skribent – skrive intervju, nyhetssaker og innlegg på vegne av redaksjonen

…i tillegg kommer fellesoppgaver som å kontakte skribenter, idémyldring og korrekturlesing. Som redaksjonsmedlem i Psykologisk tidsskrift NTNU får du ta del i hele prosessen i tidsskriftets drift – med alt det innebærer. Her får du prøve deg i alt fra markedsføring, kontakt med skribenter, idéutveksling og få muligheten til å bli en kløpper på APA-standard. Dessuten blir du en del av et tidsskrift i stadig utvikling og ikke minst et sosialt miljø i redaksjonen. Vervet innebærer et ukentlig redaksjonsmøte og ulike periodevise arbeidsoppgaver knyttet til utgivelser.

Vi ønsker både deg som er helt fersk ved psykologistudiet og deg som har studert i flere år – ingen spesielle forkunnskaper kreves, alt kan læres!

Høres dette spennende ut? Eller kanskje litt skummelt? Vi vil ha kontakt med deg uansett, helt uformelt. Send en mail til post@psykologisktidsskrift.no med spørsmål eller kom bort til oss på stand på PSYstart i Idrettsbygget Dragvoll 18. og 19.august. I søknadsmailen din skriver du kort om deg selv og hvilken stilling du helst ønsker, så kontakter vi deg for intervju. Søknadsfristen er søndag kveld 28.august. 

Hvem blir du en del av hvis du søker Psykologisk tidsskrift? Psykologisk tidsskrift er et fagtidsskrift ved NTNU som utgis tre ganger i året med et opplag på 600 eksemplarer, i tillegg til å drive en levende nettside. Redaksjonen består av studenter på bachelor, master og profesjon ved Psykologisk institutt NTNU. Her finner du mer informasjon om oss.